جهت سهولت نگارش ، توسط شما پژوهشگران گرامی از تمپلیت آماده شده زیر  جهت ارسال مقاله استفاده نمایید

 

برای دانلود تمپلت کلیک کنید

 

راهنمای نویسندگان

نویسندگان محترم قالب ظاهری مقالات را طبق توضیحات زیر تنظیم نمایند و برای اطمینان از رعایت ساختار مورد نظر همایش، حنماً از تمپلت پیوستی استفاده فرمایند.

مقاله‌ها به صورت ورد (Word)  در برگة A4 با حاشیة 4 سانتی‌متر از بالا و 3.5 سانتی‌متر از سه سوی دیگر، نگارش یابد. فونت و سایز قلم مورد استفاده در بخش‌های مختلف مقاله و برخی ویژگی‌های صوری آن، به شرح زیر رعایت گردد (در مورد بخش‌های تشکیل‌دهندة مقاله و محتوای هر بخش به تمپلت پیوستی مراجعه شود):

  1. عنوان مقاله با قلم بی زر 15 پررنگ
  2. نام نویسنده/گان با قلم بی نازنین 11 پررنگ و مشخصات سازمانی (افیلیشن) با قلم بی نازنین 11
  3. آدرس ایمیل (ترجیحاً ایمیل دانشگاهی) نویسندة مسئول و همچنین نویسندة مقاله‌های تک‌نفری، با قید نویسندة مسئول در پاورقی صفحة نخست (با قلم بی نازنین 10 و 9 Times New Roman) درج گردد.
  4. متن چکیده و کلیدواژه‌ها با قلم بی نازنین 12
  5. عنوان‌های اصلی و فرعی با قلم بی نازنین 13 پررنگ و متن مقاله با قلم بی نازنین 13
  6. شواهد شعری، مطالب درون پرانتز، ارجاعات درون‌متنی، با با قلم بی نازنین 11
  7. توضیحات جانبی در پاورقی هر صفحه با شماره‌های پیاپی (بدون از سرگیری شماره‌بندی جدید در هر صفحه) با قلم بی نازنین 10 برای توضیحات فارسی و Times New Roman 9 برای توضیحات لاتین یادداشت شود.
  8. معادل لاتین اصطلاحات، اسامی خاص خارجی (برای بار نخست) در متن مقاله (نه در پاورقی) و درون پرانتز فارسی نوشته شود.
  9. نقل قول‌های مستقیم بیش از 40 واژه در بندی جداگانه با 5/0 سانتیمتر تورفتگی از دو سوی راست و چپ، بدون گیومه و با قلم بی نازنین 12 ایرانیک (ایتالیک) نوشته شود.
  10. منابع پایانی با قلم بی نازنین 12، بدون شماره‌بندی و با 1 سانتیمتر Hanging نوشته شود.
  11. منابع لاتین پس از منابع فارسی، بدون شماره‌بندی و با قلم 11 Times New Roman نوشته شود.
  12. به منظور برجسته‌نمایی اسامی و کلمه‌ها و اصطلاحات در متن، از قلم بی نازنین 12 پررنگ استفاده و از به کار بردن گیومه در این موارد خودداری گردد.
  13. برای نقل قول‌های مستقیم کوتاه از گیومة فارسی («») استفاده و به کاربردن گیومة لاتین (" ") به‌جد پرهیز شود.
  14. در ارجاع درون‌متنی از الگوی (نام خانوادگی نویسندة اول و دوم، سال نشر:شمارة صفحه) پیروی گردد، مگر این که نام نویسنده در متن پیش از نقل قول مذکور باشد؛ در این صورت نیازی به نوشتن نام نویسنده در پرانتز ارجاعی نیست. از نوشتن «ص» در این موارد خودداری گردد. در ارجاع به آثار با بیش از دو مؤلف از «نام خانودگی نویسندة و همکاران» استفاده شود. اگر به دو اثر از یک مؤلف که همزمان در یک سال منتشر شده، استناد شود، از حروف الفبای فارسی (الف و ب) یا انگلیسی(A , B) بسته به زبان آثار مورد استناد برای تمییز آن‌ها استفاده شود.
  15. در رفرنس پایانی نوشتن نوبت چاپ کتاب‌هایی که به چاپ اولشان استناد شده است، ضرورت ندارد. برای اطلاع بیشتر از جزئیات ارجاع و رفرنس‌نویسی به نمونه‌های ارائه‌شده در تمپلت پیوستی مراجعه شود.

چند نکتة مهم

  1. مقالاتی که بر اساس نکات یادشده تنظیم نشده باشد، اصول و ضوابط رسم‌الخط مطابق دستور خط فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در آن‌ها رعایت نشود، از فرایند داوری حذف خواهد شد.
  2. از ارسال مقاله‌های چاپ‌شده یا ارسال‌شده به مجلات و کنفرانس‌های دیگر جداً خودداری گردد. مقاله‌ها پیش از ارسال به داوران و حین داوری مشابهت‌یابی خواهند شد. به طور کلی تبعات حقوقی و مسئولیت سهل‌انگاری در رعایت اخلاق پژوهشی (https://ava.irandoc.ac.ir) بر عهدة نویسندگان خواهد بود.
  3. حجم مقاله‌ها نباید از 6000 واژه (بدون احتساب چکیده) بیشتر باشد.
  4. بارگذاری سه فایل از سوی نویسندگان در سامانة همایش الزامی است:
  • فایل صفحة عنوان: شامل نام کامل و دقیق مقاله، نام و نام خانوادرگی نویسنده/نویسندگان با ذکر دقیق مشخصات سازمانی و شمارة تماس و آدرس پستی و آدرس ایمیل همة نویسندگان (word)
  • فایل کامل مقاله بدون نام نویسنده/نویسندگان (word)
  • فایل کامل مقاله با ذکر نام نویسنده/نویسندگان (word و PDF)

امتیازات

  1. تمامی مقالات پذیرفته‌شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد.
  2. تمامی مقالات پذیرفته‌شده در این همایش، از امتیاز PCK برخوردار خواهد بود.
  3. امکان چاپ مقالات ممتاز همایش (حسب معیارهای دقیق داوری) در مجلات داخلی دانشگاه فرهنگیان، ازجمله، فصلنامة پژوهش در آموزش زبان و ادبیات فارسی وجود دارد.  

 

برای دانلود تمپلت کلیک کنید